Alsidig driftsmedarbejder til drikkevandsområdet

Er du vores nye kollega? Hos Ærø Forsyning lægger vi vægt på gensidig respekt og et positivt menneskesyn, der bygger på ærlig og åben dialog. Vi løfter i flok for en bæredygtig hverdag. Vil du være en del af teamet?

Ærø Forsyning søger en ny kollega, som vil være med til at forsyne Marstal og omegn med vand. Vi tilbyder et job, hvor der er mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Du får stor mulighed for at præge din egen hverdag, hvor ikke to dage er ens og der er mulighed for at gøre en forskel og se resultaterne af egen indsats

Drikkevandsafdelingen varetager driftsopgaver på boringer, vandværk og ledningsnettet.

Jobbet

Dine konkrete arbejdsopgaver bliver hovedsaligt, drifts-og vedligeholdelse af vandværket på Knasterbjergvej 1, 15 boringer og 65 km ledningsnet.

Profil

Som person er du dynamisk, ansvarsbevidst, fleksibel og omgængelig. Du skal kunne lide en varieret dagligdag med blandede opgaver i en driftsorienteret afdeling, med sikker drift i højsædet.

Kan tåle nødvendige vaccinationer iht. arbejdsmiljølovgivningen.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Styring og overvågning af vandværk, vandboringer, pumpestationer og ledningsnet via SRO/SCADA-anlæg.
  • Forebyggende vedligehold af ovenstående.
  • Mindre selvstændige projekter i forbindelse med tilslutning af nye kunder og renovering af ledningsnet. Herved direkte kundekontakt.
  • Diverse fejlfinding og indregulering.
  • Udtagning af drikkevandsanalyser
  • Målerudskiftninger

Hvad skal du kunne

Du er struktureret og bevarer ro og overblik når det går stærkt, tager ansvar for dine projekter og følger dem helt til dørs.

I det daglige vil du være i direkte kontakt med kunder og samarbejdspartnere. Det er derfor vigtigt, at du er god til at kommunikere og møde folk i øjenhøjde.

Du er erfaren bruger af IT og Office-pakken, da en stor del af kommunikation og afrapportering foregår digitalt. Kendskab til SRO/SCADA og vand- og spildevandsforsyning er en fordel, men oplæring indenfor området er bestemt også en mulighed.

Efter grundig oplæring vil du indgå i fælles vagtordning med spildevand hver 4. uge.

Det er et krav, at du har kørekort B.

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke det vigtigste, men du skal have forståelse for processer og have hænderne skruet ordentligt på.

Hvad kan vi tilbyde
Vi tilbyder et varieret job i en spændende virksomhed, med mangeartede opgaver og udfordringer i en hverdag, hvor der stilles høje krav til kvaliteten.

Vi har en uformel omgangstone og vi vægter arbejdsklimaet højt.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen. Tiltrædelse snarest, med løn efter kvalifikationer. Øvrige arbejdsvilkår efter gældende overenskomst. Lyder det som noget for dig, så send os en ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Direktør Jesper T. Andersen på tlf. 63 52 63 63.

Ansøgningsfrist den 09. januar 2023 kl.12.00.

Mærk ansøgning ”Driftsmedarbejder drikkevand”

Ansøgning mailes eller sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ærø Forsyning A/S

Industrivej 6

5960 Marstal

www.aeroeforsyning.dk

                            

 

Nyt Job? Vi søger en medarbejder til drikkevandsområdet - er det dig? https://aeroeforsyning.dk/ Susanne