De nye typer affaldsbeholdere

I 2021 blev Ærø Affald stiftet som datterselskab til Ærø Forsyning A/S. Det er Ærø Affald der håndterer dagrenovationsordningen på Ærø. Her i anden halvdel af 2022 er vi fuld gang med udrulningen af ny affaldsordning på Ærø, som efter planen starter op fra januar 2023. Du får dine nye beholdere i marts måned og fra april 2023 kører Ærø på den nye ordning.

aeroe forsyning affaldshaandtering

 

Vi sørger for løbende at lægge nyheder og opdateringer om den nye ordning her på siden og du er altid velkommen til at kontakte os på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 63526363.

Har du spørgsmål og øvrige henvendelser om den nuværende dagrenovationsordning, storskrald m.m kan vores medarbejder kontaktes på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 63526363.

Her på siden finder du nyttig information omkring Ærø Kommunes affaldsordninger. For at se undermenu-punkterne til Affaldshåndtering, skal du gå op i topmenuen og vælge Ydelser og så trykke på: Affaldshåndtering - klik på det undermenupunkt, som du skal bruge.

 Affald On-line kan anvendes hvis du:

    • Vil indberette manglende tømning af dagrenovation/genanvendeligt affald
    • Vil bestille ny affaldscontainer
    • I øvrigt har spørgsmål eller kommentarer vedrørende din affaldshåndtering

Hvad skal du ellers vide om affaldshåndtering:  

Regulativ for husholdningsaffald i Ærø Kommune  OBS! fra 1. januar træder et nyt Regulativ for husholdningsaffald i kraft

Affaldsplan 2013-2024

Affaldsplakat på 3 sprog 

Gebyrblad affald 2022

Affaldshåndtering https://aeroeforsyning.dk/images/info_postkort_til_hjemmeside_udsnit.jpg Super User